Basisregistratie Adressen & Gebouwen

Vanaf 1 januari 2011 dienen alle gemeenten aangesloten te zijn op de landelijke BAG voorziening. Er zijn wellicht nog diverse mogelijkheden om uw BAG administratie te verbeteren. Digireg heeft hiervoor verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken.

BAG verrijken
Doorgaans is het wenselijk om extra gegevens aan uw BAG administratie te koppelen. Digireg kan voor u een aanvullende database met diverse gegevens aan de BAG koppelen. Deze gegevens kunnen middels een geo-viewer eenvoudig beschikbaar gesteld worden:

  • horeca- en milieuvergunningen;
  • afgegeven bouwvergunningen;
  • overige vergunningen;
  • bouwtekeningen;
  • aanvragen voor een omgevingsvergunning. 
BAG bijgebouwen

Mogelijk heeft u de BAG op hoofdlijnen gereed, maar ontbreken er nog vele bijgebouwen. Digireg kan u van dienst zijn bij het karteren van alle bijgebouwen in uw gemeente. Wij gebruiken onder andere stereokartering om vanuit uw meest recente luchtfoto, de geometrie van het object te onttrekken. Indien de geometrie aanwezig is, kunnen wij voor u onderzoeken, wat de functie van het bijgebouw is. Digireg karteert binnen en buiten de bebouwde kom gelegen bijgebouwen op een efficiënte wijze door gebruik van eigen technieken. 

Detachering BAG medewerker
Heeft u tijdelijk een BAG-medewerker nodig om uw capaciteit op peil te houden? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Digireg heeft verschillende BAG medewerkers, die ervaring hebben met meerdere softwarepaketten. U kunt vrijblijvend informeren of er een BAG medewerker beschikbaar is om u tijdelijk bij te staan. Hierover vindt u op onze detacheringspagina meer informatie.

BAG kwaliteitsanalyse
Digireg heeft een speciale GIS-analyse ontwikkeld, waarmee diverse registraties aan elkaar gekoppeld en vergeleken kunnen worden. Hiermee kunt u al uw gegevens in één keer analyseren. Daar waar zaken niet met elkaar corresponderen, krijgt u de discrepanties in overzichtelijke lijsten en kaartjes teruggekoppeld. Eventueel kunnen wij voor u de resultaten in een database uitleveren, zodat u ze in uw eigen geo-ICT systeem kunt inladen.
 
Voor diverse BAG werkzaamheden kunt u bij Digireg terecht. Heeft u vragen over onze diensten of kunnen wij helpen bij een betrouwbaar beheer van uw BAG administratie, dan kunt u met ons contact opnemen via info@digireg.nl of telefonisch op 077 - 208 6012.

 

Basisregistratie
Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?