GIS en CAD script

Voor diverse toepassingen kunnen scripts voor geo-ICT een wereld van verschil maken. Met behulp van een script kunt u uw standaard werkzaamheden geautomatiseerd uit laten voeren, zonder dat dit ten nadele komt van de kwaliteit. Daarnaast kunnen met scripts complexe en repetitieve taken in kortere tijd worden uitgevoerd, waardoor de productiviteit toeneemt.
 
Het schrijven van een geo-processingscript is specialistisch werk, omdat wij het script afstemmen op uw specifieke situatie. Digireg zal zorg dragen voor een script, dat past binnen uw geo-ICT-software en databasestructuur. Wij bouwen de scripts met diverse pakketen en in diverse programmeertalen.
Zo zijn wij in staat scripts te schrijven in Java, Python, .NET of PHP. Ook kunnen wij u van dienst zijn met het bouwen van scripts in FME. Een voorbeeld hiervan is het vertalen van gegegevens naar diverse bestandsformaten, zodat dezelfde gegevens voor meerdere softwarepakketten toegankelijk worden. Ook zijn wij in staat voor u een op maat gemaakt automatiseringsscript voor geo-ICT-processen te schrijven.
 
Digireg kan u advies geven aangaande het beste script voor uw specifieke vraag en u bijstaan bij het opstellen van een geautomatiseerd proces.


Heeft u vragen over de mogelijkheden, die een geo-processingscript u kan bieden of heeft u interesse in deze dienstverlening, neem dan contact op via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?