GIS Software op maat

Digireg programmeert sotware op maat met Esri- of Autodeskproducten. Als u bepaalde softwarematige handelingen sneller wilt laten functioneren, kunt u dit door ons laten programmeren. Wij zien er op toe, dat uw software doelgericht en gebruiksvriendelijk is. Inmiddels hebben wij reeds voor diverse organisaties basisproducten uitgebreid met specifieke tools.

Indien u geïnteresseerd bent, zullen wij eerst onderzoeken, wat uw wensen zijn en waar de pijnpunten in de huidige systemen liggen. Wij denken pro-actief met u mee, zodat de software effectief functioneert en gebruikt gaat worden binnen uw organisatie. De baten van software op maat door de verbeterde efficiëntie, kunnen vele malen groter zijn dan de kosten.
 

Voorbeelden van enkele recente software projecten zijn:

  • Flora en faunabeheer – Gemeente Breda
Voor de gemeente Breda is een tool gemaakt, waarmee op eenvoudige wijze gegevens over flora en fauna ingevoerd, beheerd en geraadpleegd kunnen worden. Deze software functioneert via het ArcGIS platform van Esri. Door middel van de tool kan de gemeente op eenvoudige wijze quickscans maken bij bouwaanvragen.
  • BOR objecten reinigingsbeheer – Gemeente Sint Oedenrode en Gemeente Landerd
Hiervoor is een eenvoudige module opgebouwd, waarmee alle te reinigen objecten kunnen worden bijgehouden. In plaats van losse lijsten of tekstdocumenten, wordt alle informatie in één eenvoudige database beheerd, die aan een geo-ICT systeem gekoppeld kan worden. Hierdoor kan het databeheer van bijvoorbeeld afvalbakken, putten en hondenuitlaatplaatsen eenvoudig uitgevoerd worden.
  • KLIC import – diverse lokale overheden, waaronder Gemeente ‘s-Hertogenbosch en Lelystad
Deze handige WION tool is reeds door diverse gemeenten afgenomen. Hierbij wordt het zip-bestand met de KLIC melding, die de gemeente krijgt aangeleverd door het Kadaster, omgezet naar uw CAD- of GIS-omgeving en in het juiste coördinatenstelsel afgebeeld. Deze tool is zeer geschikt om als extra kaartlaag, in samenhang met uw eigen gegevens, te gebruiken.


Heeft u vragen over de mogelijkheden van software op maat of heeft u interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?

Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Hoofdkantoor:
Business Centrum Horst
Kranestraat 37
5961 GX Horst
T+31 (0)77 208 6012
Nevenkantoor:
Alexandrium kantoren - Ntoren
Schorpioenstraat 298 ingang A
3067 KW Rotterdam
T+31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?