GIS webviewer

Heeft u een eigen website en wilt u de geografische gegevens eenvoudig oproepbaar stellen voor uw medewerkers, klanten of burgers? Digireg kan u van dienst zijn bij het maken van een goed functionerende, goedkope en betrouwbare geo-webviewer. Voor diverse overheden en marktpartijen hebben wij, zowel interne als externe, GIS viewers opgebouwd op basis van verschillende systemen, zoals Autodesk Mapguide of Esri ArcGIS.
 

Door het op een gebruiksvriendelijke wijze in kaart brengen van geografische informatie, kunnen aanzienlijke efficiëntieslagen worden behaald. De herkenbaarheid van kaarten, locaties en de daarbij behorende gegevens dragen bij aan een toename van het gebruik. Eventueel kunnen wij uw viewer koppelen aan ons GIS as a Service-concept. Hiermee wordt u volledig ontzorgd van het onderhoud en het beheer van uw geo-ICT omgeving.

Onze GIS webviewers hebben diverse functionaliteiten, waaronder:

  • het aan-en uitzetten van kaarten en diverse zoom-en meetfuncties;
  • het printen op schaal en de keuze voor het papierformaat;
  • het visualiseren van gegevens middels pie charts of schema’s;
  • het downloaden van geometrie in diverse bestandsformaten of  Excel, waardoor verdere bewerking van de gegevens mogelijk is;
  • het noteren en bewaren van aantekeningen.

Naast de hier genoemde functies, zijn er nog talrijke functionaliteiten toe te voegen aan onze geografische webviewer. Ook kunnen wij functionaliteiten programmeren, die voor uw specifieke doelgroep of toepassing waardevol zijn. De viewers zijn gebaseerd op Java script, Adobe Flex of Microsoft Silverlight.

Wilt u graag aan aantal voorbeelden zien, waar de diverse Digireg webviewers zijn toegepast of heeft u interesse in onze dienstverlening, dan kunt u met ons contact opnemen via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?