ArcGIS Online

ArcGIS Online
Esri heeft sinds een aantal jaren een online platform om kaarten mee te publiceren en te delen. Dit platform heet ArcGIS Online. In de basis kan iedereen, van particulier tot professional, gebruik maken van het ArcGIS Online platform. Hierbij zijn wel variaties in de mate van toegankelijkheid en bruikbaarheid. Zo kunnen professionals, die al een ArcGIS desktop licentie in huis hebben, gratis gebruik maken van hun persoonlijke ArcGIS Online omgeving. Het publiceren en gereed maken van de kaarten geschiedt in de eigen ArcGIS desktop applicatie, waarmee de data geserveerd wordt richting de ArcGIS Online omgeving. ArcGIS Online is een geschikt medium om efficiënt en doelgericht informatie binnen een vaste groep te delen. 

Ondersteuning en advies
Digireg heeft voor meerdere bedrijven en overheden een ArcGIS Online omgeving ingericht. Voor diverse interne werkzaamheden zijn kaarten gemaakt en deze zijn samen met de opdrachtgever gepubliceerd. In veel gevallen assisteren wij bij het aanzetten tot het gebruik van de omgeving, waarna de klant dit veelal zelf overneemt. Eenmaal aan de slag kunnen wij u bij knelpunten verder van dienst zijn.
Indien u nog zoekende bent in het online beschikbaar stellen van kaarten én u een ArcGIS desktop licentie heeft, dan kunnen wij voor u enkele demo's maken met uw eigen materiaal. U kunt dit aan uw collega's tonen en hen overtuigen, dat het medium de organisatie verder kan helpen in de eigen dienstverlening.
Als u overtuigd bent, kunnen wij bijdragen aan het inrichten van uw ArcGIS Online omgeving en uw kaarten zo snel mogelijk online beschikbaar stellen. U kunt deze kaarten direct delen met collega's en externen.

Geautomatiseerd updaten van uw ArcGIS Online omgeving
Wij bieden ook een ideale oplossing voor het geval u gegevens heeft, die met enige regelmaat vernieuwd moeten worden. Via een script, dat wij bij u laten draaien, kunt u met de door u gewenste regelmaat geautomatiseerd gegevens laten verversen. Zo heeft u geen omkijken naar de actualiteit van bepaalde kaartlagen, die u intern of extern deelt.

Voor vragen over de mogelijke toepassingen van ArcGIS Online of offerteverzoek kunt u contact opnemen via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.
Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?