Digitaliseren van beleid

Niet alle ruimtelijke plannen van een overheid zijn te herleiden naar geografie. Echter zijn de mogelijkheden van het digitaliseren van overheidsdocumenten vaak onbekend. Veelal kunnen diverse beleidsstukken herleid worden naar een locatie. De beste voorbeelden hiervan zijn de wettelijk verplichte digitale bestemmingsplannen.

 

Naast deze stukken zijn er diverse andere beleidsdocumenten zoals welstand, vergunningen, archeologiebeleid, structuurvisies en diverse verordeningen, die ook geografisch gerelateerd gemaakt kunnen worden. Digireg kan u helpen om deze documenten op een gebruiksvriendelijke manier raadpleegbaar te maken in uw eigen informatiesysteem. Hierbij maken wij gebruik van CAD en GIS gegevens, die gekoppeld kunnen worden aan HTML-, pdf- of XML-bestanden. Zo ontstaat er een verzameling van gegevens, die in ieder systeem te gebruiken is. Met het digitaliseren van beleidsstukken maakt uw organisatie een belangrijke stap in de richting van digitaal werken.


Het digitaliseren van overheidsbeleid is één van de sterke punten van Digireg. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u graag een kostenopgave voor het digitaliseren van uw beleid, dan kunt u met ons contact opnemen via info@digireg.nl of 077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?