Digitaliseren analoge stukken

Sommige informatie kan nog op oude kaarten of andere papieren documenten aanwezig zijn, maar is voor u nog steeds een betrouwbare informatiebron. Digireg kan u bijstaan in het digitaliseren van deze analoge informatie, zodat deze ontsloten kan worden in een gegevensdatabase of GIS omgeving.

 

Het omzetten van analoge naar digitale informatie heeft beduidende voordelen, omdat u hiermee in staat bent om deze gegevens te combineren met reeds aanwezige digitale informatie. Voorbeelden hiervan zijn GIS analyses of projecties over andere kaartlagen.

 

Digireg heeft voor diverse partijen analoge kaarten gedigitaliseerd, waarbij alle originele gegevens zijn behouden. Naast het digitaliseren, bekijken we tevens, hoe we de kaart kunnen optimaliseren voor uw eigen meest recente ondergronden. Hierdoor ontstaat een optimale digitale benadering van uw analoge gegevens.

Heeft u nog vragen over het digitaliseren van analoge stukken of wenst u een offerte om uw papieren gegevens om te zetten naar een database met objectgegevens? Neem dan contact op via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?