GIS data analyse

Eén van de krachtigste onderdelen van een geografisch informatie systeem is, de mogelijkheid om er geografische analyses mee te maken. Middels een GIS analyse creëert u nieuwe informatie of ontdekt u verschillen tussen uw bronbestanden. Digireg heeft slimme GIS specialisten in huis, die in staat zijn om uw data te analyseren aan de hand van uw specifieke vraag.

 

Wij kunnen uw data ook combineren met eigen of ‘open’ data. Analyses kunnen ook nieuwe thematische kaarten opleveren. Zo kunnen gegevens uit, bijvoorbeeld Excel of Acces databases gekoppeld worden aan de BAG administratie. Zodoende kunnen bepaalde gegevens inzichtelijk gemaakt worden, waarbij het BAG-pand steeds als uitgangspunt geldt.

 

Digireg heeft reeds voor verscheidene afdelingen binnen overheden diverse analyses uitgevoerd. Voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals waarden-, populatie-, hinder- en maatschappelijke kaarten, zijn wij in staat uw informatie inzichtelijk te maken en een nieuwe dimensie te geven.

Enkele voorbeelden van analyses, die wij recent hebben uitgevoerd zijn:

  • toetsing startersbeleid aan de hand van zes verschillende registraties;
  • toetsing BAG vs. WOZ;
  • toetsing BAG vs. digitale RO;
  • toetsing veiligheid vs. BAG vs. GBA.


Heeft u interesse in een specifieke analyse of een op maat gemaakte themakaart? U kunt ons bereiken via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?