Huur- en huisvestigingregistratie

Het verhuren van een woning geschiedt niet alleen door woningbouwcorporaties. Steeds meer particulieren, die een woning te koop hebben staan, verhuren deze tijdelijk om de kosten te drukken. Om een woning te verhuren, is een huur-en/of huisvestigingsvergunning noodzakelijk. Het verkrijgen van een vergunning voor het verhuren van een woning is aan regels gebonden. Zo mogen er geen woningen verhuurd worden rondom bepaalde objecten. 

Digireg heeft een registratie ontwikkeld, waarmee zowel de huur- huisvestingsvergunningen, alsmede andere gegevens, zoals hinderobjecten, worden weergegeven. Deze registratie is gekoppeld aan de gemeentelijke BAG administratie. Hierdoor ontstaat een helder beeld van alle huurwoningen op het gemeentelijk grondgebied en de daarbij geldende vergunningen. 

Deze registratie is via desktop software of via een beveiligde website eenvoudig bij te houden. De database van uw registratie wordt geografisch weergeven via de BAG bebouwing. Deze visualisatie van de database kunnen wij ook via een WFS-service voor u beschikbaar maken ten behoeve van uw eigen GIS omgeving of mobiele handhavingsapplicatie.

Heeft u vragen over deze dienstverlening of heeft u interesse, dan kunt u met ons contact opnemen via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?