Implementatie Geo-ICT

Digireg kan u van dienst zijn op diverse onderdelen van de implementatie van uw geo-ICT omgeving. Wij zijn in staat u bij te staan bij de installatie, de opbouw en het koppelen van uw systemen. Ook kunnen wij u bijdragen bij het invoeren van digitaal werken met geografische informatie. Onze medewerkers hebben kennis van veel verschillende Geo-ICT software en gerelateerde pakketten en zijn in staat bij te dragen aan het opbouwen en ontsluiten hiervan. Ook de inrichting van diverse typen databases en de koppelingen naar verschillende andere registratiesoftware (bijv. BAG of WOZ) kunnen wij voor u verzorgen.
 

Naast de technische ondersteuning, kunnen wij ook ondersteuning bieden bij de implementatie van Geo-ICT in uw organisatie. Naast de technische kant van de systemen, beoordelen we hierbij ook de potentie van uw geografische data. Door onze brede kennis van de overheid zijn wij in staat om de link te leggen tussen de dagelijkse praktijk en de mogelijkheden, die Geo-ICT kan bieden voor het specifieke vakgebied van de geo-medewerker. Door sectorale vraagstukken op te lossen of specifieke informatie beschikbaar te stellen, zal er een flinke efficiëntieslag in het dagelijkse werk van de geo-medewerker gemaakt kunnen worden. Dit resulteert in meer begrip in de algehele organisatie betreffende de mogelijkheden van geografische data en draagt bij aan het gebruik van uw informatievoorziening.

 

Het implementeren van uw Geo-ICT in de organisatie is ook mogelijk in het geval er reeds een GIS-omgeving aanwezig is, maar wanneer deze nog niet optimaal wordt gebruikt. Wij kunnen u bijstaan bij het op de rit krijgen van het gebruik van geo-informatie.


Bent u op zoek naar ondersteuning bij de technische of organisatorische implementatie van uw geografische informatie? Dan kunt u via info@digireg.nl of 077 - 208 6012 informeren wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?