Contourenkaart milieu /geurhinder

Gemeenten kunnen een Geurverordening of Verordening geurhinder opstellen. Daarbij is het zeer waardevol om te beschikken over een kaart van de bestaande geurhinder. Een dergelijke geurkaart wordt berekend met behulp van een zogenaamde v-stack berekening. Programmatuur om deze berekeningen te maken, is gratis te downloaden via de InfoMil site van het ministerie.


Digireg kan voor u de output van deze programmatuur omzetten naar geografische gegevens. De kaarten, die hierbij ontstaan, geven u het nodige inzicht voor uw werkzaamheden inzake vergunningverlening  en handhaving. Bij het opbouwen van een contourenkaart geurhinder, verwerken wij de informatie middels een GIS systeem. Door onze ervaring met dergelijke geografische gegevens, zijn wij in staat om relatief snel en goedkoop een correcte geurhinderkaart voor u te vervaardigen.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de contourenkaart geurhinder of heeft u interesse in deze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.
 

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?