Kwaliteitsverbetering Geodata

Kwaliteitsverbetering van uw geografische data kan tot stand komen door uw data te semantiseren. Deze werkzaamheden bestaan uit twee verschillende onderdelen. Het eerste deel is een data analyse van al uw gegevens, waaronder, bijvoorbeeld uw planologisch beleid, de BAG, de WOZ, lijsten van milieuvergunningen, lijsten van horecavergunningen, KvK gegevens, etc. Al deze gegevens worden aan elkaar gekoppeld en geanalyseerd. Uit deze analyse zullen een aantal discrepanties naar voren komen. Mogelijk is nader dossieronderzoek noodzakelijk.

 

Het tweede deel bestaat uit een veldinventarisatie met een mobiele GIS applicatie. In het veld worden de digitale gegevens beoordeeld op correctheid. Waar nodig, worden er aanpassingen verricht of aantekeningen opgevoerd.

 

Alle gegevens worden na de inventarisatie op uniforme wijze aangeleverd. Dit kan in verschillende extensies, al naar gelang uw wensen.  Digireg kan de mutaties ook voor u doorvoeren in uw databases. Eventueel kan dit in samenwerking met de medewerkers van uw organisatie, zodat u optimale controle houdt op het proces.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van semantisering of heeft u interesse in onze dienstverlening, dan kunt u contact opnemen via info@digireg.nl of  077 - 208 6012.

Quote Digireg

Digireg is een dynamisch adviesbureau dat zowel de advisering als productiekant betreffende geo-informatie beslaat. Geo-ICT is voor ons niet alleen een technische tool om informatie te bekijken of te analyseren. Het is de brug tussen techniek, informatie en organisatie. Voor diverse typen en grootte van opdrachtgevers zijn wij dan ook de schakel tussen de techniek en de mensen die er mee werken.


Wat doet Digireg?
Bekijk deze video
Social media

Digireg op Twitter Digireg op LinkedIn Digireg op Youtube
Digireg op Slideshare Digireg op Google+

sitemap
Contactgegevens
Digireg Horst
Schoolstraat 7
5961 EE Horst
T +31 (0)77 - 208 6012
Digireg Rotterdam
Ungerplein 2
3033 BR Rotterdam
T +31 (0)10 307 4610
Overige informatie:
KVK: 65739345
Bank: NL46RABO0146802616
BTW: NL856238909B01
e-mail:

privacy verklaring
venster sluiten

Wat kan Digireg voor u betekenen?